Radionice

Najave dolaska i upute za sudjelovanje na HZZ-ovim on-line radionicama radionicama

Prijave će biti moguće od 10. siječnja 2022. godine

Potreban vam je korisnički račun na servisu Microsoft Teams.

Također, vaše računalo mora imati funkcionalni zvuk (zvučnike za slušanje i mikrofon za sudjelovanje u radionici). Ako nemate takvo računalo, preporučujemo korištenje mobilnog uređaja jer oni svi imaju potrebnu zvučnu podršku.

NAPOMENA: HZZ ne može pružati tehničku pomoć za korištenje Microsoft Teams servisa/aplikacije ili za eventualne probleme koje možete imati kod sudjelovanja na on-line radionici (npr. nedostatak zvuka, nemogućnost razgovora sa savjetnikom putem mikrofona). Molimo istestirajte prije početka radionice je li vaše računalo/mobilni uređaj osposobljen za sudjelovanje na on-line radionicama s podrškom za zvuk. Zatražite pomoć osobe s iskustvom ako sami ne možete savladati tehničke izazove. Hvala na razumijevanju.

Za prijavu dolaska na radionicu NE TREBA vam korisnički račun.

Na rasporedu radionica odaberite radionicu koju organizira PU/RU u županiji u kojoj će te osnovati poslovni subjekt, te u opisu radionice kliknite na gumb "Dolazim"Ispunite tražene podatke na prijavnom obrascu i kliknite gumb "POŠALJI"


Dobiti će te potvrdni e-mail. Ako e-mail sadrži informacije o uključivanju na on-line radionicu, sačuvajte e-mail jer će vam na dan održavanja radionice trebati link za uključivanje na radionicu (Microsoft Teams sastanak). Link će biti aktivan najranije 15 minuta prije početka radionice. Ako se u e-mailu ne nalaze upute za uključivanje na radionicu, najkasnije 1 dan prije radionice dobiti će te dodatni e-mail s uputom i linkom za uključivanje na radionicu.

Preporuka je da se prijavite na radionicu koju organizira HZZ-ov Područni/Regionalni ured u županiji u kojoj će te osnovati poslovni subjekt. Razlog je što će te moći efikasnije komunicirati sa savjetnikom, a to će Vam biti značajna pomoć kod predaje zahtjeva i kasnije kod praćenja korištenja potpore tijekom godine.

Radionice će se održavati tijekom cijele godine, uskoro ćemo objaviti rasporede za veljaču, ožujak...

Android korisnici - korisite ovaj link.

iPhone korisnici - koristite ovaj link.

Na računalu možete koristiti web verziju ili skinuti i instalirati aplikaciju za Windows ili MacOS računalo.

Tržište rada na dohvat ruke.

Primajte naš newsletter

Vaše osobne podatke štitimo sukladno Uvjetima korištenja i politici privatnosti.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.